Best daily sports shoes

Mellom 1970-tallet og i dag har løpeskoenindustrien eksplodert

Rated: , 0 Comments
Total hits: 84
Posted on: 10/27/17

Fremveksten av profesjonell sport brakte med det kjendis påtegninger, og på 1950-tallet ble tradisjonelle joggesko ikke bare brukt til friidrett, de vokste også til en akseptabel form for fottøy for en ikke-formell affære.

Vannskuddsmøtet for løpesko kom i 1964, da Oregon-løpebusser Bill Bowerman og forretningsmann Phil Knight opprettet Blue Ribbon Sports, som til slutt ville ballong inn i Nike, Inc. Bowerman var besatt av mekanikken til å løpe, og som historien går , Han tilbrakte år i garasjen, konstruerte lettvekts gummisål med inntrykk av et vaffeljern.

Disse prototyper, som opprinnelig ble brukt av Oregon University-løpere, ville senere bli Nike Waffle Racers, en uhyre populær menns racingsko som revolusjonerte virksomheten.

Mellom 1970-tallet og i dag har løpeskoenindustrien eksplodert. Noen av det er på grunn av den globale treningsmodien. En annen del av det skyldes den enorme økningen av lopeskonorge.com/zx-750-c-1_49.html kvinnelige løpere.

Romsjokkene i det tjueførste århundre er høyt spesialiserte og teknologisk utviklet for meget spesifikke treningsformer. Poenget er, uansett hva du trenger, det er en løpesko der ute for deg.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

arranque en particular desde la creació
Recientemente he estado leyendo un montón de rumores silenciosos estos días en los que adidas será de alrededor de una ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?